Lijfconcept - bewegen van binnenuit. Blanca Wigger, Huizen

Lijfconcept - Blanca Wigger

 

Blanca Wigger, Lijfconcept, Huizen

 

Mijn eigen ontwikkelingsweg rond bewegings en lichaamswerk, rond psychologische opleidingen en mijn spirituele ontwikkeling, heeft mij geleid tot een diepgaand verstaan van mijn eigen lijf.

Mijn lijf is mijn leraar, beweging – innerlijk en uiterlijk- is mijn leven.

 

In Zwitserland geboren en opgegroeid heb ik eerst architectuur gestudeerd en later, via mijn liefde voor dans, mijn huidige beroep als bewegings- en lichaamstherapeut opgebouwd en ontwikkeld. Mijn eigen levensschool, mijn beide kinderen, mijn opleidingen en 30 jaar beroepservaring hebben zich tot een eenheid vervlochten. Daarmee kan ik met empathie en zachtheid mensen in hun veranderingsproces begeleiden, zowel individueel als in groepsverband.

 

 

Mijn beroepsmatige achtergrond

Opleidingen: Gediplomeerd complementair therapeut OdAKT, werkvorm bewegingstherapie en lichaamsgerichte therapie, bewegingspedagogiek, methodisch didactische opleiding voor het onderwijs, fysioagogiek met focus op rug- en bekkenbodemtraining, Trager, Psychosynthese.

 

Tijdens deze jaren heb ik mij voortdurend in mijn vak verdiept en aanvullende scholingen gevolgd: o.a. meditatie, het werken met de adem, Focussing, energetische heling.

 

In Nederland, tot 31 december 2017, erkend als Natuurgeneeskundige met werkvorm lichaamsgerichte therapie. Lidmaatschap beroepsvereniging VBAG, ingeschreven in het
RBCZ-register als Registertherapeut BCZ® en onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

"Mijn lijf is mijn leraar,

beweging - innerlijk en uiterlijk -

is mijn leven"

© 2018 Lijfconcept

Blanca Wigger

 

Contact: info@lijfconcept.nl